Регіонали готові посадити Януковича в кріло і без Ющенка

13 Липня 2006
4487
13 Липня 2006
12:18

Регіонали готові посадити Януковича в кріло і без Ющенка

4487
Регіонали готові посадити Януковича в кріло і без Ющенка

Партія регіонів вважає, що в президента немає жодних підстав, аби найближчим часом не подати кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем’єр-міністра.

Про це заявив один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов.

"Печерський суд поставив крапку в питанні про легітимність нашої коаліції. І я не розумію чому президент може відхилити кандидатуру Януковича", - сказав депутат.

Водночас Кушнарьов переконаний, що Янукович буде прем’єр-міністром навіть за відсутності згоди на це президента.

"Нічого у нього (президента) не вийде – не внесе кандидатуру, самі Януковича приведемо і посадимо в крісло прем'єра", - запевнив "регіонал".

Відповідаючи на питання, коли може бути поставлена на голосування кандидатура Віктора Януковича, Кушнарьов відповів: "На даний момент, це в руках президента. Ми готові подарувати йому найкращу ручку, нехай підписує подання".

Кушнарьов висловив упевненість, що як тільки таке подання надійде до Верховної Ради, "уже через годину Янукович буде прем’єром і максимум через день-два в Україні буде сильний уряд".

Кушнарьов не сумнівається, що рано чи пізно "наша Україна" увійде до антикризової коаліції.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4487
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду