"Наша Україна" починає офіційні переговори з коаліцією

12 Липня 2006
4532
12 Липня 2006
15:15

"Наша Україна" починає офіційні переговори з коаліцією

4532
"Наша Україна" починає офіційні переговори з коаліцією

О 15 годині в секретаріаті президента розпочинаються офіційні переговори координатора антикризової коаліції Віктора Януковича з уповноваженими представниками "Нашої України" стосовно розширення існуючої коаліції.

Про це повідомила депутат Партії регіонів Ганна Герман.

Антикризову коаліцію на переговорах представлятимуть Андрій Клюєв, Микола Азаров, Раїса Богатирьова, Володимир Рибак, Олена Лукаш та представник від СПУ Василь Цушко.

За словами Януковича, який вже приїхав до секретаріату, "жодних сепаратних переговорів не ведеться".

"Ці переговори офіційні, вони погоджені з радою коаліції. Той формат, що запропонований, - це формат зустрічі "Нашої України" з Партією регіонів, можливо, за участю президента", - додав він.

Одночасно з Януковичем до секретаріату під'їхав спікер Олександр Мороз, але жодних коментарів він не дав.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду