Мирослава Гонгадзе почала давати свідчення

12 Липня 2006
9440
12 Липня 2006
12:18

Мирослава Гонгадзе почала давати свідчення

9440
Мирослава Гонгадзе почала давати свідчення

У середу в Апеляційному суді Києва триває судовий розгляд справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, де розпочала давати свідчення потерпіла - вдова Мирослава Гонгадзе.Станом на 11:25 в засіданні суду оголошено перерву на 20 хвилин.

До оголошення перерви Мирослава встигла розказати про стосунки з Георгієм із дня їхнього знайомства включно до дня його викрадення – 16 вересня 2000 року.

У залі засідання присутні майже всі учасники процесу, відсутній один з адвокатів підсудних, а також потерпіла – мати журналіста Леся Гонгадзе, яка відсутня через хворобу.

Водночас суд прийняв рішення щодо продовження засідання за згодою всіх учасників процесу, оскільки мати загиблого журналіста передала повноваження у веденні процесу своїм представникам.

Також на першій частині засідання була присутня представник Парламентської асамблеї Ради Європи Сабіна Лойтхойзер-Шнарренбергер.

Як повідомила вона журналістам перед початком засідання, "вона бачить певне просування у справі стосовно виконавців убивства".

"Але мої враження, що немає прогресу з точки зору замовників та організаторів убивства", - додала Лойтхойзер-Шнарренбергер.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду