В Днепропетровске на две недели прекращена трансляция эфирного ТВ

12 Липня 2006
9470
12 Липня 2006
12:13

В Днепропетровске на две недели прекращена трансляция эфирного ТВ

9470
В Днепропетровске на две недели прекращена трансляция эфирного ТВ

Сегодня, 12 июля, в Днепропетровске начаты ремонтные работы на 180-метровой телебашне, в связи с чем на две следующие недели прекращена трансляция с 5:00 до 16:00 всех каналов эфирного телевидения.

Об этом сообщил заместитель главного инженера областного радиотелевизионного передающего центра Юрий Гайворонский.

По его словам, именно столько времени и три тонны красной и белой краски понадобится бригаде специалистов-высотников, чтобы покрасить днепропетровскую телебашню. В последний раз подобные работы на телебашне проводились в 1996 году.

Гайворонский отметил, что на территории Днепропетровской области, где в целом установлены 20 местных радиотелебашен, трансляция эфирных телеканалов не будет приостанавливаться.

В Днепропетровске транслируются передачи 14 национальных и местных эфирных каналов телевидения.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ua"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9470
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду