Регіони написали новий ультиматум

3 Липня 2006
3791
3 Липня 2006
13:36

Регіони написали новий ультиматум

3791
Регіони написали новий ультиматум

Партія Регіонів висунула представникам коаліції новий ультиматум з 12 пунктів.

Про це "Українській правді" повідомив представник БЮТ Олександр Турчинов.

"Крім бажання мати керівників комітетів, Партія регіонів вимагає посаду першого заступника голови Верховної Ради і представників у виконавчій владі, що взагалі є нонсенсом", - сказав Турчинов.

"Крім того, Конституційний суд повинен обиратися з суддів, яких запропонує фракція Партії регіонів. І без вирішення всіх цих питань вони відмовляються просуватися вперед", - сказав він.

За його словами, це "не просто нахабство, це виклик усьому українському суспільству, і все це робиться для дестабілізації ситуації в державі".

За словами Турчинова, на вихідних працювала робоча група для підготовки круглого столу, в якій від Партії регіонів брали участь Раїса Богатирьова та Євген Кушнарьов.

"За домовленістю, в круглому столі мали брати участь всі лідери, а співмордераторами стали б Юлія Тимошенко та Віктор Янукович. Однак всі ці домовленості було зруйновано", - додав Турчинов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3791
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду