Компанія ВОЛЯ бере участь в глобальному доброчинному проекті до Дня незалежності США

30 Червня 2006
11734
30 Червня 2006
16:36

Компанія ВОЛЯ бере участь в глобальному доброчинному проекті до Дня незалежності США

11734
Компанія ВОЛЯ бере участь в глобальному доброчинному проекті до Дня незалежності США

30 червня 2006 м. Київ. Компанія ВОЛЯ стала спонсором святкування Дня незалежності Америки.
День Незалежності відзначають щорічно в США і у всьому світі, як день офіційного проголошення  Декларації Незалежності Континентальним Конгресом, що відбувся 4 липня 1776 року у Філадельфії. Святкування Дня Незалежності Америки стало традиційним в багатьох країнах світу і Україна – не виключення. Організатором цього свята в Києві вже 16-й рік є Американська торгова палата в Україні.

Як повідомляє PR-служба компанії, цього року Пікнік (а саме в такому форматі проходить свято), вперше пройде не на стадіоні Спартака, де він проводився 15 років поспіль, а на аеродромі Чайка. За словами організаторів, зв'язано це в основному з  тим, що з кожним роком все більше і більше людей бажають прийняти участь у святі і на стадіоні Спартак вже стає некомфортно.
За задумом, Пікнік «буде наповнений різноманітними розвагами: іграми для дітей і дорослих, смішними клоунами, звичайно ж, смачним барбекю, безкоштовним морозивом, холодними та гарячими напоями». В кінці планується традиційна для Пікніка лотерея і грандіозний феєрверк.
У комерційній зоні будуть представлені товари і послуги численних спонсорів тих, що взяли участь в святкуванні Дня Незалежності Америки. Всі спонсорські кошти, а також  гроші, виручені за вхідні квитки, їжу і розваги, будуть перераховані до Міжнародного благодійного фонду  USAN, який займається благоустроєм  і благодійною підтримкою українських дитячих будинків, а  також медичною підтримкою дітей та підлітків з онкологічними захворюваннями. Компанія ВОЛЯ також не залишилася осторонь «проблеми №1 в Україні»
Крім доброчинної участі  у пікніку Компанія ВОЛЯ надала супер приз для переможця лотереї, в якій зможуть взяти участь всі, хто купили вхідний квиток. Цей приз - цифровий декодер нового покоління для перегляду телеканалів у цифровій якості - HANDAN BK1000-DVR, з можливістю запису програм ТБ або кінофільмів на жорсткий диск.

За інформацією служби PR компанії ВОЛЯ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду