СПУ проти Порошенка-спікера

29 Червня 2006
4161
29 Червня 2006
12:00

СПУ проти Порошенка-спікера

4161
СПУ проти Порошенка-спікера

Лідер СПУ Олександр Мороз пропонує «Нашій Україні» внести іншу кандидатуру на посаду голови Верховної Ради і не проводити голосування по кандидатурі Порошенка. Про це він повідомив в четвер в інтерв’ю журналістам.

Мороз відзначив, що ім’я Петра Порошенко нерозривно пов’язано з бізнес-структурами. За його словами, у фракції «Наша Україна» достатньо народних депутатів, які могли б посісти місце голови Верховної Ради. Найголовніше, за словами Мороза, щоб ця кандидатура не була пов’язана з бізнесом.

Окрім того Мороз висловив думку, що у разі затвердження Порошенка на посаду спікера і Тимошенко на посаду прем’єра виникне ймовірність реанімації скандалів, пов’язаних з їхніми іменами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду