Побито головного редактора UA-REPORTER.COM

27 Червня 2006
14542
27 Червня 2006
11:04

Побито головного редактора UA-REPORTER.COM

14542
Побито головного редактора UA-REPORTER.COM

Вчора близько 20.00 до лікарні був доставлений у непритомному стані головний редактор Інтернет-видання репортер Сергій Романенко. За інформацією з приймального відділення у журналіста наявні: забій потилиці, розрив губ, вибиті зуби. Сергій Романенко був знайдений в непритомному стані в центрі міста після чого і був доставлений у приймальне відділення.

Буде доречно нагадати, що Сергій Романенко був автором цілого ряду критичних публікацій стосовно діяльності провідних політиків краю і керівника міста Ужгород, зокрема.

Днями на цьому сайті, головним редактором якого є Сергій Романенко, з’явився гострий матеріал стосовно намагань і спроб Сергія Ратушняка посилити свій вплив в ряді міських організацій і політичних партій, зокрема міськкомі СПУ, БЮТ і т.д.

"Звертаємо увагу правоохоронців, що це вже не перший випадок жорстокого побиття журналіста в нашому краї. Звинувачень по жодному з них по сьогоднішній день не встановлено, якщо ж узяти до уваги скоєні останнім часом підпали автомобілів, (винуватці не встановлені) то наявна повна безпорадність закарпатської міліції стримати криміногенну ситуацію під контролем. Будемо надіятись, що хоч цього разу злочинців буде встановлено, адже подія сталася в центрі міста серед білого дня." - говориться на сайті UA-REPORTER.COM.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14542
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду