Подозреваемому в убийстве журналиста российского ТВЦ предъявлены обвинения

22 Червня 2006
14032
22 Червня 2006
15:25

Подозреваемому в убийстве журналиста российского ТВЦ предъявлены обвинения

14032
Подозреваемому в убийстве журналиста российского ТВЦ предъявлены обвинения

Мытищинская городская прокуратура предъявила обвинение 19-летнему жителю Украины, который подозревается в убийстве журналиста ТВЦ Вячеслава Акатова. Молодой человек обвинен по статье 105 УК РФ (убийство).

Ранее он заявлял, что убил Акатова из мести, так как 37-летний журналист его изнасиловал.

Напомним, что тело специального корреспондента программы "Деловая Москва" Вячеслава Акатова было обнаружено 27 мая в квартире на улице Каргина в подмосковных Мытищах.

Сотрудники МВД вычислили подозреваемого, которым оказался уроженец Украины (по данным Сибирского агентства новостей, его зовут Сергей). Он был найден в городе Луцке, где молодой человек дал первые признательные показания. После чего он был доставлен в Москву.

По данным следствия, житель Украины познакомился с Акатовым через Интернет и в течение марта-апреля переписывался с ним. После этого молодой человек приехал в Москву, так как журналист пообещал устроить его на работу. Акатов был убит ударом гантели по голове.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду