ІТК надає ефірний час для трансляції церемонії нагородження премії «Телетріумф» на каналі «1+1»

19 Червня 2006
24071
19 Червня 2006
10:33

ІТК надає ефірний час для трансляції церемонії нагородження премії «Телетріумф» на каналі «1+1»

24071
ІТК надає ефірний час для трансляції церемонії нагородження премії «Телетріумф» на каналі «1+1»

15 червня Національна рада України на своєму засіданні прийняла рішення про церемонію  нагородження традиційною премією Національної ради «Телетріумф».

Цього року церемонія переноситься на місяць від попередньо оголошеної дати - 28 липня і відбудеться у 20-х числах серпня.

Індустріальний телевізійний комітет всебічно підтримує премію «Телетріумф», а телеканал «1+1», який є членом ІТК, надасть свій ефірний час для трансляції церемоніїї нагородження. Генеральний директор канала «Студія «1+1» Юрій Морозов повідомив, що рішення щодо підготовки до ефіру телеверсії церемонії було прийнято саме Індустріальним телевізійним комітетом.

Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК вважає таку підтримку з боку комітету цілком нормальним явищем, бо, за її словами, «Телетріумф» - це премія, яка рухає галузь уперед, розвиває її і завдає високих стандартів роботи. До того ж, цей захід дозволяє регіональним телекомпаніям показати краще і, можливо, зацікавити своєю продукцією ринок».

У зв’язку з тим, що церемонію нагородження буде перенесено, Національна рада продовжила прийом програм для участі до 25 червня. На цей час подано 143 роботи в різних номінаціях.

Інформацію про умови подачі заявок на отримання премії "Телетріумф" можно прочитати на сайті Національної ради з питань телебачення та радіомовлення: http://www.nradatvr.kiev.ua/teletriumf.htm

"Детектор медіа" за інформацією прес-служби ІТК.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24071
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду