На ICTV - комедійний фільм "Темна конячка"

31 Травня 2006
7859
31 Травня 2006
14:14

На ICTV - комедійний фільм "Темна конячка"

7859
На ICTV - комедійний фільм "Темна конячка"

З 5 червня у слоті 19.20 ICTV починає показ 12-серійного художнього фільму режисера Сергія Газарова і продюсера Валерія Тодоровського "Темна конячка". Фільм, на думку авторів, можна назвати комедійним трилером чи пригодницькою комедією.

"Темна конячка" розповідає про неймовірний тандем горе-міліционера Табункова й злодія-авантюриста Жилецького, скутих наручниками. Разом вони намагаються вийти на слід банди кілерів під назвою «Темна конячка», яка оригінальними способами усуває високопосадовців і небажаних людей, які намагаються підібратися до банди. Самостійне розслідування скутих одним ланцюгом злочинця і міліціонера заводить у глухий кут як їх самих, так і всю міліцію та місцевий злочинний світ. Порятунком з такої безвиході стають «бойові подруги» Жилецького й безглузді на перший погляд рішення Табункова.

Прем'єри фільму довелося чекати кілька років — проект був заявлений ще в 2000 році, але автори ідеї довго не могли знайти відповідного сценариста. Зйомки “Темної конячки” відбувалися в Сочі, Мінську та Єльці. Режисер фільму Сергій Газаров зіграв у серіалі другорядну роль генерала ФСБ, який не може зловити “Темну конячку” впродовж восьми років.
 
«Це гарна комедія з якісними жартами, рівень яких залишається високим упродовж усіх 12 серій, – розповідає про фільм режисер. – Подекуди це смішно, іноді ну дуже смішно. Хоча одночасно відбуваються реальні вбивства, вибухи — це ж все-таки й детектив. Чи знайдуть у фільмі «Темну конячку», я вам не скажу. Самі дивіться!»
 
«Темна конячка» на ICTV – з понеділка по четвер о 19:20

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7859
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду