Кабмин предлагает Президенту установить стипендии детям погибших журналистов

31 Травня 2006
11084
31 Травня 2006
13:57

Кабмин предлагает Президенту установить стипендии детям погибших журналистов

11084
Кабмин предлагает Президенту установить стипендии детям погибших журналистов

Кабинет Министров Украины на своем сегодняшнем заседании принял проект распоряжения Президента Украины, которым предлагает главе государства установить стипендии детям погибших журналистов. Об этом сообщил журналистам пресс-секретарь Премьер-министра Украины Валентин Мондриевский.

Согласно проекту распоряжения, передает ЛІГАБізнесІнформ, стипендии предлагается установить Анне Александровой, 1984 года рождения, студентке Киевского национального университета культуры и искусств (отец - директор ТРК "ТОР" (Славянск) Игорь Александров, умер в результате избиения неизвестными в 2001 году), а также Денису Иванову, 1991 г.р., ученику школы N37 города Севастополя (отец - главный редактор газеты "Слава Севастополя" Владимир Иванов, умер в результате покушения в 1995 году).


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11084
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду