Компанія "Воля" піднімає ціни на свої послуги

30 Травня 2006
8036
30 Травня 2006
18:13

Компанія "Воля" піднімає ціни на свої послуги

8036
Компанія "Воля" піднімає ціни на свої послуги

Компанія "Воля" піднімає ціни на свої послуги. У повідомленні прес-служби компанії з цього приводу говориться, що підвіщення цін пов'язане зі збільшенням витрат на  надання послуг кабельного ТБ. "Враховуючи, той чинник, що послуга аналогового кабельного телебачення завжди була самою витратною і малорентабельною, компанія була вимушена, стримуючи розвиток сервісу, сучасних послуг і технологій, утримувати ціни на гранично низькому рівні. Різкі зміни  цін (з 1-го травня  подорожчали всі енергоносії на 25%,  з 1-го червня дорожчають на 50% транспортні послуги), привели до того, що зросли витрати (собівартість), адже практично всі  наші постачальники устаткування, матеріалів та послуг  вже підняли свої ціни", - йдеться у повідомленні.       

У зв'язку із зростанням собівартості послуг, що стало наслідком збільшення витрат на обслуговування мереж, доставки устаткування і матеріалів компанія ВОЛЯ  оголошує про поетапну зміну в 2006 році ціни на найбільш витратну послугу  кабельного телебачення  -  аналогове кабельне телебачення.

З 1 липня 2006 року ціна повного соціального пакету (більше 30 каналів)  – складе 21 гривну (з ПДВ).

При цьому компанія для своїх  абонентів,  які проживають в зоні  так званих  вузькосмугових  аналогових мереж і не можуть приймати весь соціальний пакет (18 каналів з соціального пакету), – встановлюється спеціальний розмір абонентської плати -15 грн. (з ПДВ).

От як  коментує  рішення про зміну  цін президент компанії "Воля" Сергій Бойко: «Ми розуміємо, що будь-які зміни цін – заходи не популярні, і тому прагнули зробити поетапним впровадження таких змін. Проте, будь-які напівзаходи не давали можливості  покращувати якість сервісу. Для скорочення часу обслуговування абонентів в кол-центрі,  необхідно збільшувати кількість персоналу, а отже, нести додаткові витрати на оренду нових приміщень на збільшення кількості телефонних ліній, а також на відкриття додаткових сервісних центрів. Недоліки в сервісі послуг, що надаються компанією, викликають негативну реакцію з боку абонентів компанії – вже сьогодні наші  користувачі хочуть відчувати значні поліпшення. Останні події – підвищення цін на енергоносії, підвищення цін нашими постачальниками у зв'язку із збільшенням  витрат на транспорт,  примушують нас ввести нові тарифи з 1 липня, з тим, щоб протягом другої половини літа ми змогли  збільшити і навчити новий персонал, забезпечити їх робочими місцями, матеріалами і устаткуванням, поліпшити стан телекомунікаційних мереж – для реалізації цих позитивних змін необхідні додаткові засоби і час».

Керівництво компанії нагадує, що ще в 2005 році компанія "Воля" звернулася  в Антимонопольний комітет України з пропозицією підтвердити обґрунтування компанією змін ціни на соціальний пакет. Проте, АМК, погодившись з необхідністю збільшення тарифів, рекомендував утриматися від такого кроку, і провести поступову зміну тарифів в 2006 році з урахуванням підсумкових показників 2005 року і прогнозів на 2006 рік. Компанія врахувала і виконала рекомендацію АМК в лютому 2006 року. 
За прогнозними розрахунками, ціна на кінець 2006 року, з урахуванням планованої 15% рентабельності, розрахована згідно Методичним вказівкам  по обґрунтуванню і розрахунку тарифів на послуги кабельного телемовлення (затверджені наказом Держкомзв'язку від 31 січня 2003 р. N 16), повинна скласти 29,70 грн за соціальний пакет (що складається з більше 30 каналів).


"Детектор медіа" за повідомленням прес-служби компанії "Воля".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8036
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду