Нацрада з питань телебачення і радіомовлення починає розгляд програм, заявлених на "Телетріумф"

26 Травня 2006
21283
26 Травня 2006
17:46

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення починає розгляд програм, заявлених на "Телетріумф"

21283
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення починає розгляд програм, заявлених на "Телетріумф"

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення розпочинає розгляд заявлених на конкурс „Телетріумф-2005” кращих програм і передач українських телекомпаній , які виходили в ефір упродовж 2005 року.  

Окремим рішенням Національної ради затверджено склад експертної колегії (76 осіб).До неї ввійшли відомі громадські діячі, фахівці телебачення, експерти, журналісти, продюсери. Серед них, зокрема, народні депутати  України О.Герасим”юк, В. Яворівський, Ю.Артеменко, міністр культури і туризму України І.Ліховий, голова Всеукраїнського товариства „Просвіта” П.Мовчан, директор інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка В.Різун, голова Національної спілки журналістів україни І.Лубченко,  керівник інтернет-видання „Детектор медіа” Н. Лігачова.

Рішенням Національної ради визначено 19 номінацій.

Збір матеріалів  для участі в конкурсі триватиме  до 2 червня 2006 року. Матеріали подаються (надсилаються) до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за адресою: м. Київ, вул. Прорізна,2 „Телетріумф”.

Церемонія нагородження лауреатів  „Телетріумфу-2005” відбудеться в столиці України  28 липня з трансляцією телеверсії  по одному із загальнонаціональних телекананалів.

Повна інформація про VI премію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в галузі телебачення „Телетріумф” 2005 на сайті Національної ради www.nradatvr.kiev.ua

"Детектор медіа" за інформацією прес-служби Національної ради.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21283
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду