З першого червня канал ICTV закодують у зв'язку з трансляцією Чемпіонату світу з футболу

23 Травня 2006
13256
23 Травня 2006
17:44

З першого червня канал ICTV закодують у зв'язку з трансляцією Чемпіонату світу з футболу

13256
З першого червня канал ICTV закодують у зв'язку з трансляцією Чемпіонату світу з футболу

З першого червня телеканал ICTV буде закодованим і картинку зможуть побачити лише українські телеглядачі та ті, хто мають супутникове телебачення, а також спеціальну картку. Таку міру канал впровадив, спеціально до ЧС-2006 року матчі якого ICTV буде показувати.

На спеціальній прес-конференції у Києві про плани каналу розповідали керівники ICTV, Савік Шустер та Ігор Мірошниченко, який буде працювати від телеканалу в Німеччині.

Що стосується "3 тайму", то він буде виходити кожного дня під час ЧС-2006 о 00:00, відразу після того як закінчується трансляція останнього матчу. Програма запланована на 1,5 години і за словами Шустера, такий формат цілком оптимальний. Окрім включень з ЧС знімальної групи каналу у студії будуть запрошуватися відомі в минулому футболісти, тренери та фахівці футболу. Також буде працювати дискусійна студія ICTV і в Німеччині, куди будуть приходити тренери та футболісти збірної України.

"У "3 таймі ми основну увагу, звісно, приділятимемо українській збірні, активно висвітлювати всі події, пов`язані з тренуваннями та іграми, - наголошує Савік. Ця програма абсолютно українськоцентрична."

На питання, чи буде Шустер запрошувати гостей з країн СНД та Росії, які будуть вболівати за збірну України на ЧС-2006, російський журналіст відповів: "Ви, напевно, дещо перебільшуєте у тому, що за Україну будуть вболівати на всіх теренах колишнього СРСР. Те ж саме стосується і Росії, яка по-своєму відноситься до перемог України."

Також стали відомі і коментатори, які будуть на ICTV озвучувати матчі ЧС-2006. Не виключено, що ігри на стадії чвертьфіналу та півфіналу буде коментувати Ігор Мірошниченко, якщо звільниться від роботи прес-секретаря збірної України на Мундіалі.

Ще двома коментаторами стануть ведучий програми "Гол" на "Новому каналі" Олександр Гливінський та Денис Босянок з НВО "Поверрхность".

Також планується ще один коментатор з українського спортивного телеканалу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13256
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду