Лубківський називає критику Кінаха несправедливою

19 Травня 2006
4336
19 Травня 2006
16:41

Лубківський називає критику Кінаха несправедливою

4336
Лубківський називає критику Кінаха несправедливою

Радник президента з гуманітарних питань Маркіян Лубківський називає несправедливою критику екс-секретаря РНБО Анатолія Кінаха на адресу Секретаріату Президента.

Про це Лубківський заявив у п'ятницю на брифінгу, коментуючи заяву Кінаха в ефірі радіо "Ера" про те, що Секретаріат нібито надає Президенту неповну інформацію або ж подає її в перекрученому вигляді.

"Я думаю, що критика з боку Анатолія Кириловича є несправедливою. Також для мене трохи дивно, що вона пролунала вже після відставки, а до відставки така критика не звучала", - заявив Лубківський.

Радник Президента також завірив журналістів, що Ющенко у своїй діяльності користується цілою низкою каналів інформування, передає Ліга.

За його словами, відомості надходять як від Секретаріату, так і від інших структур. Крім того, Президент підтримує повноцінні контакти з міністрами і главою уряду.

"Такі канали працюють, відповідні служби в Секретаріаті також обробляють інформацію і подають її на розгляд Президенту. Іншими словами, диверсифікація такої інформації є повною", - заявив Лубківський.

Обвинувачення про те, що Президент одержує неповну інформацію, вже лунали на початку осені 2005 року від екс-держсекретаря Олександра Зінченка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду