Савік Шустер презентує нове ток-шоу до Чемпіонату світу з футболу

19 Травня 2006
13453
19 Травня 2006
12:29

Савік Шустер презентує нове ток-шоу до Чемпіонату світу з футболу

13453
Савік Шустер презентує нове ток-шоу до Чемпіонату світу з футболу
До Чемпіонату світу з футболу ICTV готує новий проект – програму «3 тайм». Автор і ведучий – Савік Шустер.

Сам автор називає публіку своєї нової програми футбольними гурманами. Адже «3 тайм» — щоденне інформаційно-аналітичне ток-шоу, в якому будуть запальні дискусії, обговорення різних аспектів футболу: ігрових, політичних, економічних, прямі включення з Німеччини, добірка найяскравіших моментів матчів…
 
 «Футбол — це життя, і тому це програма про життя», - каже Савік і щодня впродовж 31 дня Чемпіонату світу пропонує обговорювати поточні події футбольних битв у прямому ефірі ICTV. У цей світлий для всіх футбольних фанів час - з 9 червня по 9 липня - канал транслюватиме один матч на день. Близько опівночі, після останнього матчу на «Інтері», і настає час підбивати підсумки в «3 таймі» на ICTV.
 
У свою півторагодинну програму Савік Шустер планує запрошувати різних гостей, яких об'єднує любов до цієї гри. Серед них обов'язково будуть експерти і фахівці з футболу. Також ведучий обіцяє залучити до проекту всіх іменитих футбольних тренерів, які є в Україні, і талановитих гравців, що не потрапили в збірну. Тему обговорення задаватиме Чемпіонат світу.
 
— У «3 таймі» ми основну увагу, звісно, приділятимемо українській збірній, активно освітлюючи всі події, пов'язані з тренуваннями та іграми, – наголошує Савік. — Ця програма абсолютно україноцентрична.
 
Прем’єру «Третього тайму» на ICTV зустрічайте 9 червня біля опівночі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13453
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду