На Эльбрусе погиб коммерческий директор "Зеркала недели"

18 Травня 2006
1115
18 Травня 2006
10:23

На Эльбрусе погиб коммерческий директор "Зеркала недели"

1115
На Эльбрусе погиб коммерческий директор "Зеркала недели"

Во время восхождения в День Победы на высшую точку Европы - гору Эльбрус (5642 м.) - потерялась группа альпинистов. Снежный буран застал восьмерых россиян и четверых украинцев на высоте 5300 метров. Они утратили ориентиры, выбились из сил и замерзли насмерть.

Спастись удалось только одному из них.

И вот на этой неделе спасатели обнаружили и доставили на экспертизу в Нальчик девять тел, среди которых опознали четверых украинцев - киевлян. Их имена уже известны: Николай Хоруженко, его 16-летний сын Александр, 17-летний Максим Мельник и Вячеслав Заря, коммерческий директор еженедельника «Зеркало Недели». Вячеслав был двоюродным братом известной журналистки Юлии Мостовой – жены министра обороны Украины Анатолия Гриценко.

"Детектор медіа" выражает искреннее соболезнование коллективу еженедельника "Зеркало недели" и близким погибшего.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду