Переговори щодо коаліції відновились

17 Травня 2006
4189
17 Травня 2006
14:45

Переговори щодо коаліції відновились

4189
Переговори щодо коаліції відновились

Переговори щодо створення парламентської коаліції між БЮТ, Нашою Україною і СПУ відновлюються.

Про це заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов в середу журналістам

За його словами, у вівторок "був поновлений переговорний процес" і "Юлія Тимошенко і Олександр Мороз і один з лідерів Нашої України, скоріше за все Роман Безсмертний сьогодні повинні були зустрітися для того, щоб продовжити переговори".

Він також підтвердив, що у вівторок пройшла зустріч Тимошенко і президента Віктора Ющенка. "Я вважаю, що зустріч була достатньо ефективною", - сказав Турчинов, повідомляє УНІАН.

При цьому Турчинов вважає "вчорашній демарш у пресі надто деструктивним".

"Але я сподіваюсь, що все ж таки політичне керівництво Нашої України буде і далі працювати над урядовою коаліцією, тим паче, що ми підійшли дуже близько до цього", - зазначив Турчинов.

При цьому він зазначив, що коаліційний протокол вже майже готовий. Він складається з трьох частин: економічна програма, регламент діяльності коаліції і відповідальності кожної з політичних сил.

За словами Турчинова, проект угоди вже повністю підготовлений і потребує лише незначного редагування.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4189
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду