Президент Єврейської Общини України знає, хто замовив головреда "Столичних новин"

4 Травня 2006
12039
4 Травня 2006
13:30

Президент Єврейської Общини України знає, хто замовив головреда "Столичних новин"

12039
Президент Єврейської Общини України знає, хто замовив головреда "Столичних новин"

Президент Об'єднаної Єврейської Общини України Вадим Рабинович заявив, що йому відомі імена організаторів і замовників нападу на головного редактора газети «Столичні новини» Володимира Кацмана.

«Нам абсолютно точно відомо, хто здійснив і замовив ці напади, — підкреслив Рабинович під час брифінгу на «Оглядачі». — І я стверджую, міліція це теж знає».

Він відмовився називати імена замовників нападу, посилаючись на таємницю слідства, проте за його словами, «це пов'язано з громадянами іншої держави».

Також за інформацією Рабиновича Кацмана мали намір убити. Виконавець отримав від замовників тільки половину обіцяної суми, тому що «замість залізного лому узяв дерев'яну біту».

Вадим Рабинович повідомив, що зустрічався з приводу нападу з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком. «Ми з ним (Луценком — ред.) зустрілися, я передав ті факти, які були у нас, він мені розповів про хід розслідування», — повідомив президент Єврейської общини.

Рабинович впевнений, що у правоохоронних органів достатньо інформації для розкриття злочину. І якщо до 16 травня міліція його не розкриє, Рабинович пообіцяв опублікувати ті факти, які має в своєму розпорядженні він.

Також Вадим Рабинович пов'язує організаторів нападу на Володимира Кацмана з керівництвом Міжрегіональної академії управління персоналом.

Нагадаємо, в квітні в центрі Києва був побитий відомий український журналіст, головний редактор газети «Столичні новини» Володимир Кацман. Згідно інформації МВС, двоє невідомих напали на Кацмана в під'їзді його будинку. Зловмисники завдали журналістові декілька ударів дерев'яною палицею по руці і голові. В стані середньої тяжкості Володимир був госпіталізований в одну з лікарень Києва.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду