Посольство Украины в Армении подтверждает, что на борту А-320 была украинка

3 Травня 2006
908
3 Травня 2006
16:36

Посольство Украины в Армении подтверждает, что на борту А-320 была украинка

908
Посольство Украины в Армении подтверждает, что на борту А-320 была украинка

По сообщению Посольства Украины в Республике Армения в списке пассажиров самолета А-320 авиакомпании „ARMAVIA”, который попал в катастрофу 3 мая с.г. близ г. Сочи, есть одна гражданка Украины. Как сообщили «proUA» в пресс-службе МИД Украины, ее личность и место жительства установлены. Это Эльвира Манутова, жительница крымского города Алушта.

На месте катастрофы продолжаются поисково-спасательные работы.

Пресс-служба отмечает, что дело находится на контроле в Министерстве иностранных дел Украины, Генеральном консульстве Украины в Ростове-на-Дону и Посольстве Украины в Армении.

В то же время, как передает  «Интерфакс-Украина», пресс-секретарь управления гражданской авиации Армении Гаяне Давтян заявляет, что среди погибших в результате авиакатастрофы авиалайнера А-320, выполнявшего рейс Ереван-Сочи, нет граждан Грузии и Украины

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду