"Нашоукраїнці" розробляють економічний блок коаліційної програми

3 Травня 2006
4254
3 Травня 2006
15:53

"Нашоукраїнці" розробляють економічний блок коаліційної програми

4254
"Нашоукраїнці" розробляють економічний блок коаліційної програми

Група експертів, створена блоком політичних партій "Наша Україна", розробить і винесе на обговорення інших учасників коаліції економічний розділ програми, передає Інтерфакс-Україна.

Глава центрального виконавчого комітету "Нашої України" Микола Катеринчук заявив про те, що в групу експертів залучені найкращі українські економісти, науковці з відомих незалежних аналітичних структур, а також фахівці Національного банку, Національного інституту стратегічних досліджень.

Також "Наша Україна" планує запросити експертів Всесвітнього банку, Міжнародного Валютного фонду і Європейського банку реконструкції і розвитку", - говориться в повідомленні.

У четвер, 4 травня, відбудеться експертна дискусія щодо економічного розділу коаліційної угоди.

Катеринчук висловив впевненість, що експертна група створить "документ європейського рівня, інноваційний за змістом". "Спочатку документ буде оброблений вцілому, потім він стане предметом обговорення серед інших учасників коаліції - СПУ і БЮТ", - зазначив голова центрального виконкому блоку.

Раніше "Наша Україна" схвалила протокол про порядок формування коаліції демократичних сил за винятком пункту шість, котрий припускає створення коаліції на основі проекту меморандуму від 26 березня.

Проект меморандуму припускає, зокрема, що учасник коаліції, що набрав найбільшу кількість голосів, вносить кандидатуру на посаду прем’єр-міністра України. Інші учасники коаліції і президент не мають права вето на цю кандидатуру. Учасники також не мають права вето на інші обрані посади або запропоновані кандидатури.

У блок "Наша Україна" входять: Християнсько-демократичний союз, Народний союз "Наша Україна", Партія промисловців і підприємців України, Народний Рух України, Конгрес українських націоналістів, Українська республіканська партія "Собор".

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4254
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду