Кремль оплачує послуги американських фахівців із піару - Financial Times

3 Травня 2006
4925
3 Травня 2006
12:06

Кремль оплачує послуги американських фахівців із піару - Financial Times

4925
Кремль оплачує послуги американських фахівців із піару - Financial Times
Впливова британська газета "Файненшенал Таймс" оприлюднила інформацію про те, що Кремль оплачує послуги американських фахівців із піару.

Кремль підписав контракт із відомою PR-компанією "Кетчум". Аналітики пов'язують намагання Москви подобатися світові із самітом Великої вісімки. Зібрання найвпливовіших держав на правах головуючого Росія влаштовує у Санкт-Петербурзі.  

У Кремлі сподіваються, що західні політтехнологи поліпшать його імідж у світі. Сума угоди не розголошується, але за інформацією газети, це - мільйони доларів.

Компанія "Кетчум" цим контрактом увінчала перелік своїх клієнтів, до якого входять компанії  - IBM, Kodak та Всесвітній економічний форум у Давосі. 
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4925
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду