Очередная антиукраинская выходка на российском ТВ

28 Квітня 2006
31512
28 Квітня 2006
11:16

Очередная антиукраинская выходка на российском ТВ

31512
Очередная антиукраинская выходка на российском ТВ

Вчера в телеэфире канала НТВ автор и ведущий программы «К барьеру» Владимир Соловьев очень оригинально прокомментировал одного из участников ток-шоу, описывающего группу риска заражения СПИДом - проституток и наркоманов, сообщает "Обком".

«У них у всех украинская прописка», - так прозвучала фраза Соловьева.

Такое заявление вряд ли может быть случайным. В последнее время в России очень «модно» быть украинофобом. «Моду» россиянам диктуют кремлевские «кутюрье».

Таким образом, российское телевидение встало в один ряд с господами Жириновским, Затулиным и Ко, которые сознательно разжигают межнациональную рознь и вражду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31512
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду