Сьогодні ввечері Вищий адміністративний суд винесе рішення по позовам до ЦВК

25 Квітня 2006
15528
25 Квітня 2006
16:34

Сьогодні ввечері Вищий адміністративний суд винесе рішення по позовам до ЦВК

15528
Сьогодні ввечері Вищий адміністративний суд винесе рішення по позовам до ЦВК

Вищий адміністративний суд видалився в дорадчу кімнату для ухвалення рішення щодо позовів у відношенні ЦВК.

Про це заявив головуючий на суді суддя Олександр Пасенюк після закінчення засідання у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, рішення буде оголошено приблизно о 19.00 у вівторок.

Як відомо, позови і претензії до ЦВК про визнання неправомірними її дій по встановленню результатів виборів депутатів пред'являють блоки Наталі Вітренко, Юрія Кармазіна, Литвина і партія "Віче", що не пройшли в парламент за підсумками виборів 26 березня.

Згідно з даними ЦВК, що були оприлюднені 10 квітня, "Народна опозиція" набрала 2,93% голосів при прохідному бар'єрі 3%, Народний блок Литвина - 2,44%, партія "Віче" - 1,74%, блок Кармазіна - 0,65%.

Усього у виборах брали участь 45 партій і блоків. 3%-ий бар'єр подолали 5: БЮТ, Партія регіонів, "Наша Україна", Соціалістична і Комуністична партії.

Суд почав розглядати перший позов 15 квітня. З моменту подачі першого позову офіційні результати парламентських виборів ще не публікувалися.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15528
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду