Луганський губернатор пішов у відставку

21 Квітня 2006
3761
21 Квітня 2006
13:05

Луганський губернатор пішов у відставку

3761
Луганський губернатор пішов у відставку

Глава Луганської обласної держадміністрації Геннадій Москаль подав у відставку.

Москаль написав заяву на ім'я прем'єр-міністра і президента України про звільнення з посади глави Луганської обладміністрації в зв'язку з переходом на іншу роботу, повідомляє в п'ятницю прес-служба обладміністрації.

За даними прес-служби, уряд уже підготував усі необхідні документи і передало їх у секретаріат президента.

Сам Москаль зараз перебуває у відпустці в Чернівецькій області. Він пообіцяв, що повернеться в Луганську область на представлення нового керівника регіону.

"Висловлюю подяку усім, хто плідно співробітничав із мною на просторах Луганщини, членам команди і всіх працівникам Луганської облдержадміністрації, від чіткої і злагодженої роботи яких залежала результативність дій місцевої виконавчої влади. Дякую також усім жителям Луганщини, які підтримували мене в прагненні поліпшити життя і економіку регіону", цитує прес-служба Москаля.

Офіційного повідомлення об звільнення Москаля поки ні секретаріат президента, ні уряд не поширювали.

Геннадій Москаль призначений главою Луганської обласної державної адміністрації 18 листопада 2005 року. Раніше працював заступником міністра внутрішніх справ України - начальником карної міліції.

17 квітня Москаль пішов у відпустку.

Москаль очолював виборчий список блоку "Наша Україна" на виборах у Луганську облраду, але "Наша Україна" не переборола 3-процентного бар'єра.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду