На період великодніх канікул "НУ" припинить переговори щодо коаліції

20 Квітня 2006
4119
20 Квітня 2006
18:07

На період великодніх канікул "НУ" припинить переговори щодо коаліції

4119
На період великодніх канікул "НУ" припинить переговори щодо коаліції

"Наша Україна" припиняє переговори по створенню коаліції в новому парламенті на час великодніх канікул.

Про це повідомив керівник політради партії Роман Безсмертний, відповідаючи на питання журналістів у четвер.  

"Як ви знаєте, ми напередодні Великодня, а тільки безбожники перед Великоднем ведуть політичні переговори. Тому до переговорів ми повернемося відразу після Великодня і будемо їх вести в рамках помаранчевої коаліції", - сказав Безсмертний.

Також Безсмертний підкреслив, що "Наша Україна" дотримується ідеї створення коаліції з БЮТ і СПУ.

"З позиції "Нашої України", адекватною українським проблемам коаліцією може бути тільки помаранчева коаліція", - відзначив Безсмертний.

За його словами, наразі дуже важливо врахувати уроки спільної діяльності трьох політичних сил: "Відпрацювати ті неузгодженості, які ми бачили, працюючи в попередньому уряді (в уряді Юлії Тимошенко)".

Тому, за словами Безсмертного, питання посад "Наша Україна" відносить на другий план.

"Ми розуміємо, що підбирати людей для виконання цієї програми потрібно буде у відповідності з тим, які будуть цілі поставлені, що ми хочемо робити, а тоді відповідати на запитання, а хто це може зробити", - пояснив він.

Коментуючи, висловлювання члена "Нашої України", Петра Порошенка, про те, що кінцевою метою переговорів по створенню коаліції може бути конфігурація, у якій "Наша Україна" одержить посаду прем'єра, Безсмертний сказав: "Я теж про це мрію, але - побачимо".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду