ЦИК надеется, что сегодня суд вынесет решение по искам к ЦИК

20 Квітня 2006
18408
20 Квітня 2006
11:26

ЦИК надеется, что сегодня суд вынесет решение по искам к ЦИК

18408
ЦИК надеется, что сегодня суд вынесет решение по искам к ЦИК

Сегодня Высший административный суд может принять решение по искам о признании неправомерными действий Центризбиркома по установлению результатов выборов в Верховную Раду. Надежду на это выразила член ЦИК Марина Ставнийчук.

Сегодня в суде должны заслушать объяснения партии «Вече» и членов Центризбиркома в части иска, касающейся якобы фальсификации подсчета голосов ЦИК.

Далее суд должен рассмотреть доказательства и допросить свидетелей. После этого согласно процессуальным нормам пройдут дебаты и будет принято решение.

Срок принятия решения по этому делу истек накануне в полночь, однако рассмотрение продолжили.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18408
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду