Виписано ордери на арешт Турчинова та Кожемякіна

18 Квітня 2006
4092
18 Квітня 2006
13:27

Виписано ордери на арешт Турчинова та Кожемякіна

4092
Виписано ордери на арешт Турчинова та Кожемякіна

Виписано ордер на арешт екс-керівників СБУ та членів БЮТ Олександра Турчинова та Андрія Кожемякіна. Про це у вівторок на преcс-конференції заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Порошенко, який перебуває в безпосередньому зв’язку з Шокіним і Мартиненком, який перебуває в безпосередньому зв’язку з Дріжчаним, порушили кримінальну справу проти Турчинова і Кожемякіна за незрозуміле прослуховування невідомо кого", заявила Тимошенко.

"Вони вчотирьох і виписали ордер на арешт цих порядних, чесних людей", додала вона.

За її словами, це робиться для того, щоб "вивести Тимошенко з рівноваги під час переговорів про створення коаліції демократичних сил".

На запитання журналістів, що робитиме БЮТ, якщо Турчинова арештують, Тимошенко відповіла: "Я думаю, 129 народних депутатів і 6 млн. виборців, які за нас голосували, зметуть з лиця землі те СІЗО, де його утримуватимуть", - повідомляє УНІАН.

Тимошенко повідомила, що Турчинов перебуває в госпіталі СБУ.

"Він з дуже тяжким захворюванням, він госпіталізований в шпиталь через нервовий струс і навантаження. Які були під час виборів, він дуже серйозно хворіє і мене дивує, що Шокін і Дріжчний використовують такі ж методи, які використовував Кучма. Вони приїхали з Омоном до госпіталю СБУ, й намагалися взяти Турчинова", - розповіла Тимошенко.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4092
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду