Івченко їздить тільки на останніх моделях "Мерседесів"

10 Квітня 2006
4506
10 Квітня 2006
11:25

Івченко їздить тільки на останніх моделях "Мерседесів"

4506
Івченко їздить тільки на останніх моделях "Мерседесів"

Голова "Нафтогазу України" Олексій Івченко заявляє, що ця держкомпанія купила йому новий автомобіль "Мерседес", оскільки він звик їздити тільки на останніх моделях.

"Я їжджу на останніх марках, починаючи від 92-го року. Тоді ще я працював в Івано-Франківську, і в Києві багато хто не знав, що таке "Мерседес", - пояснив сам Івченко телеканалу НТН.

"Змінювалось тільки те, що я кожні два роки міняв останню модель "Мерседесу". І так протягом останніх 15-ти років. І своїм традиціям я зраджувати не буду", - додав Івченко.

"Я вважаю, що керівник такого підприємства ("Нафтогаз України") повинен їздити на самій пристойній і самій дорогій машині", - сказав Івченко.

За його словами, придбання машини – "це є мінус капля в морі, яка може вплинути на якийсь фінансовий стан "Нафтогазу".

Івченко також дозволив журналістам каналу НТН разом з ним проїхатися новою машиною.

Як відомо, розслідування "Української правди" встановило, що нещодавно Івченку було придбано новий автомобіль "Мерседес" S-класу вартістю 215 тисяч доларів з вмонтованими масажними кріслами.

Машину Івченку купила дочірня компанія Нафтогазу "Газ-тепло", до керівництва якої, за деякою інформацією, входить племінник Івченка.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду