Власти Джакарты просят не печатать Playboy

13 Квітня 2006
8586
13 Квітня 2006
16:38

Власти Джакарты просят не печатать Playboy

8586
Власти Джакарты просят не печатать Playboy

Глава полиции Джакарты просит издателей индонезийской версии Playboy не печатать следующий номер.

Как сообщает BBC News, свою просьбу генерал Фирман Гани (Firman Gani) озвучит на встрече с коллективом издания. Генерал считает, что таким образом можно остановить "эскалацию конфликта". Согласно индонезийским законам, правоохранительные органы не могут запретить СМИ.

Первый номер индонезийской версии Playboy появился в продаже в прошлую пятницу и вызвал бурную реакцию у религиозных радикалов. Они сравнили издание с "Аль-Каедой", назвав журнал "моральным терроризмом", и пообещали добиваться его закрытия.

В среду активисты радикальной исламской группировки "Фронт защитников ислама" забросали камнями редакцию журнала. Полиция разогнала толпу, однако ни одного хулигана задержано не было. Кроме Playboy, в Индонезии издаются FHM и Maxim.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8586
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду