За інформацію про нападників на В. Кацмана - 100 тис. грн.

10 Квітня 2006
12660
10 Квітня 2006
13:45

За інформацію про нападників на В. Кацмана - 100 тис. грн.

12660
За інформацію про нападників на В. Кацмана - 100 тис. грн.

Видавничий дім «CN-столичні Новини» 10 квітня оголосив винагороду в 100 тис. гривень за надання інформації про невідомих, які 8 квітня побили головного редактора газети «Столичні Новини» Володимира Кацмана, повідомляє "Proua".

Про це повідомив медіа-холдинг «Media International Group», до складу якого входить тижневик «Столичні Новини».

«Керівництво видавничого дому «CN-столичні новини» гарантує, що будь-яка надана інформація, яка допоможе розкрити цей злочин, як і інформація про людину, що надала її, не вийде за межі видавничого дому і не буде передана правоохоронним органам», - зазначається в повідомленні.

Президент медіа-холдингу Вадим Рабинович відзначив, що звертається до громадян по допомогу у зв’язку з тим, що не вірить, що правоохоронні органи можуть розкрити цей злочин.

«Ми більше не віримо в те, що правоохоронні органи можуть нас захистити. Це не перший напад на журналіста, і до сьогодні жодний з них не був розкритий, як не розкриті і інші кричущі факти нападів, зокрема за національною ознакою. Всі ці злочини кваліфікуються як хуліганство, а це неправда», - сказав Рабинович.

Згідно з повідомленням, всім, хто має будь-яку інформацію про інцидент, прохання телефонувати за номерами: 246-46-08, 246-46-32.

Як повідомлялося, Печерське районне управління міліції Києва порушила кримінальну справу за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу за фактом побиття двома невідомими головного редактора газети «Столичні Новини» Володимира Кацмана.

8 квітня о 19:50, коли Кацман повертався з роботи, між першим і другим поверхами будинку на вул. Мечникова, 8, на нього напали двоє невідомих.

Один з нападників бив Кацмана дерев’яною палицею по голові і правій руці. Після нападу нападники сховалися.

Правоохоронні органи доставили потерпілого в лікарню швидкої медичної допомоги. Після обстеження потерпілому поставили діагноз закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої голови і правої п’ясті руки.

Ведеться слідство.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду