Кандидатура прем'єра визначатиметься після розробки програми коаліції: Безсмертний

7 Квітня 2006
4274
7 Квітня 2006
16:06

Кандидатура прем'єра визначатиметься після розробки програми коаліції: Безсмертний

4274
Кандидатура прем'єра визначатиметься після розробки програми коаліції: Безсмертний

Питання про кандидата на пост прем'єра буде обговорюватися після розробки програми коаліції демократичних сил.

Про це заявив в ефірі програми ТСН на телеканалі "1+1" голова ради НСНУ Роман Безсмертний, повідомляє прес-служба партії в п'ятницю.

"Я вважаю, що результат буде тоді, коли ми більше будемо працювати, а не займатися балаканиною. Адже Юлія Тимошенко спочатку хоче поділити посади, а потім вирішувати, що з цим робити", - сказав він.

"Ми відпрацюємо програму Віктора Ющенка, сформуємо список розбіжностей, а потім, якщо Юлія Тимошенко захоче, ми розглянемо її кандидатуру на місце прем'єр-міністра", - сказав Безсмертний.

Політик відзначив, що руйнування єдності серед "помаранчевих" сил відбулося не з вини "Нашої України".

"Це зробила брехня щодо ймовірного "транзитного сервера" або переговорів "нашоукраїнців" з "регіоналами". От що зараз покладено в основу недовіри в таборі "помаранчевих", - підкреслив Безсмертний.

За словами голови ради НСНУ, необхідно "скрупульозно оцінити ситуацію і ретельно сформулювати, як і що далі будемо робити, і яку роль у цьому процесі буде грати уряд і президент".

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду