"Наша Украина" готова пойти на уступки в коалиции

7 Квітня 2006
4584
7 Квітня 2006
15:22

"Наша Украина" готова пойти на уступки в коалиции

4584
"Наша Украина" готова пойти на уступки в коалиции

Партия «Народный Союз Наша Украина» готова на «максимальные уступки в переговорах по созданию коалиции, требуя от своих партнеров аналогичных шагов», заявляет руководитель юридического департамента блока «Наша Украина» Роман Зварыч.

«(Мы готовы) на максимальные уступки, понимая и требуя от наших партнеров не меньшего», - заявил Зварыч на пресс-конференции в пятницу в Киеве, отвечая на вопрос, готова ли НСНУ пойти на конкретные уступки, учитывая «трения между «оранжевыми» силами».

«Я не могу говорить о конкретике, поскольку я не знаю, как будут решены подробности тех трех составляющих, о которых мы сегодня говорим», - сказал Зварыч, отметив, что в то же время, НСНУ «готова идти на компромиссы», пишет «Интерфакс-Украина».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду