Українська "Фабрика краси" скоро вийде на ICTV

7 Квітня 2006
13408
7 Квітня 2006
12:20

Українська "Фабрика краси" скоро вийде на ICTV

13408
Українська "Фабрика краси" скоро вийде на ICTV
Канал ICTV приступив до роботи над українською версією популярного шоу «Фабрика краси». 
 
Винахідники цього телевізійного шоу  - американці, а саме компанія «Walt Disney». Від моменту старту і вже понад три роки «Фабрика краси» є однією з найпопулярніших і рейтингових програм у
Америці. Тисячі американців подали свої заявки на участь в проекті, оскільки впевнені, що це і є ключ до їхнього нового життя. Враховуючи інтерес публіки до цієї теми, вже сьогодні власні телефабрики краси існують в Англії, Франції, Росії, Угорщині та скандинавських країнах. Тепер прийшла черга й України.
 
Ця програма, робоча назва якої «Фабрика краси MADE IN UKRAINE», надасть можливість звичайним людям безкоштовно відкоректувати свою зовнішність за всіма канонами краси. Для багатьох це шанс круто змінити своє життя, раз і назавжди позбавившись від комплексів і фізичних вад. А ще – можливість стати такими, якими вони бачать себе у мріях.

Перевтілення героїв відбуватиметься з використанням усього арсеналу засобів сучасної естетичної медицини та іміджмейкерства. Тут і ліпосакція, і підтяжка обличчя, живота, повік, і збільшення грудей, створення голлівудської усмішки.

За три місяці, а саме стільки триватиме зйомка однієї програми, команда найкращих в Україні пластичних хірургів, стоматологів, тренерів, косметологів, стилістів і експертів моди змінюватиме зовнішність героїв-щасливців.

ICTV створює цей проект спільно з медичною клінікою «Борис» і клінікою пластичної хірургії «Віртус».
 
Українська «Фабрика краси» буде дуже схожою на американський оригінал: у кожній програмі – два учасники, які довго і наполегливо йдуть до своєї досконалості, а у фіналі з'являються красенями.
 
Кастинг учасників відбуватиметься протягом місяця - з 10 квітня по 10 травня. Після цього знімальна група візьметься до безпосереднього знайомства з майбутніми «фабрикантами». Причому, процес цей буде всеукраїнським: кастинг-групи проведуть відбір бажаючих не тільки в Києві, але і в декількох великих містах країни. Серед експертів - телевізійники й лікарі. Перші протестують претендентів на «цікавість» - людина і її доля мають зацікавити глядачів. Інші визначать, наскільки її вади піддаються виправленню методами сучасної естетичної медицини.
 
Заявки на участь у проекті приймаються всіма відомими способами – звичайні та електронні листи, телефон, телеграф… Щоб подати заявку необхідно заповнити анкету, яку можна знайти на сайті www.ictv.ua або в газеті «Комсомольська правда» від 14, 21 та 28 квітня. Дзвоніть 8-044-235-47-13, пишіть: 01033, Київ, вул. Паньківська, 11, «Фабрика краси», або по e-mail: show@ictv.ua.
 
Планується, що в ефір проект вийде у жовтні, а його ведучою стане найстильніша леді українського ТБ -  Маша Ефросініна.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13408
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду