Тимошенко та Мороз проведуть у четвер переговори щодо створення коаліції

6 Квітня 2006
4198
6 Квітня 2006
12:00

Тимошенко та Мороз проведуть у четвер переговори щодо створення коаліції

4198
Тимошенко та Мороз проведуть у четвер переговори щодо створення коаліції

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко і лідер СПУ Олександр Мороз проведуть у четвер переговори щодо створення коаліції демократичних сил.

Про це повідомив "Українській правді" прес-секретар лідера БЮТ Віталій Чепінога.

У той же час він не сказав, чи буде підписано за підсумками зустрічі якийсь документ.

Зустріч Тимошенко і Мороза відбудеться перед конференцією лідера БЮТ, запланованою на 14 годину.

У той же час перший секретар політвиконкому Соцпартії Йосип Вінський в інтерв'ю ""Інтерфакс-Україна"" спростував чутки про те, що БЮТ і СПУ вже підписали документ про створення коаліції.

Вінський сказав, що ці дві політичні сили нічого не підписували.

"Підписувати будемо, коли буде 226 голосів (чисельність коаліції, необхідна для прийняття результативних рішень у парламенті) Навіщо ці кішки-мишки?", - відзначив він.

Коментуючи протокол про наміри учасників коаліції демократичних сил, затверджений на засіданні політради партії "Народний союз "Наша Україна" у середу ввечері, Вінський підкреслив, що якщо НСНУ підписав якийсь протокол, "нехай вона і виконує".

Відповідаючи на питання, чи будуть соціалісти брати участь у роботі робочої групи, створеної "НСНУ для розробки тексту угоди про створення коаліції, Вінський сказав: "Причому тут ми до цієї групи?" "А якщо "Наша Україна" хоче готувати ці документи, нехай готують, якщо їм нема чим зайнятися", - додав він.

У той же час Вінський підкреслив, що вести переговори про формування коаліції потрібно в рамках трьох політичних сил

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4198
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду