Сьогодні в Будинку кіно відкривається День російського кінематографа

6 Квітня 2006
14477
6 Квітня 2006
11:34

Сьогодні в Будинку кіно відкривається День російського кінематографа

14477
Сьогодні в Будинку кіно відкривається День російського кінематографа

У рамках V Київського міжнародного фестивалю документальних фільмів, який входить до переліку головних заходів культурологічного проекту «Київ – Європейська столиця», сьогодні в Будинку кіно відбудеться відкриття Дня російського кінематографа.
Про це УНІАН повідомили в Посольстві Російської Федерації в Україні.

У програмі будуть представлені 20 фільмів, зокрема, документальний фільм режисера Олени Фетисової «Російське коріння, або Одного разу в Оренбурзі», який відібрано для Міжнародної конкурсної програми фестивалю. Одним із головних героїв цього фільму є Надзвичайний і Повноважний Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін.

У програмі дня також прем'єрні стрічки: «Незвичайний Чорнобиль» режисера Хема Салганіка, «Старий сон» - Тетяни Мельниченко і «Звір спить» - Володимира Василенка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду