На Давыдовича подал в суд Юрий Збитнев

5 Квітня 2006
20375
5 Квітня 2006
17:38

На Давыдовича подал в суд Юрий Збитнев

20375
На Давыдовича подал в суд Юрий Збитнев

Лидер партии «Новая сила» Юрий Збитнев подал в Печерский райсуд Киева иск к председателю Центральной избирательной комиссии Ярославу Давыдовичу.

Об этом он сообщил сегодня на пресс-конференции в Киеве.

Он заявил, что вчера обжаловал в Печерском райсуде заявления, сделанные Я. Давыдовичем на «5 канале», в которых председатель ЦИК назвал жалобы в суд и Центризбирком о фальсификации подсчета голосов избирателей как «бесперспективные жалобы».

По мнению Ю. Збитнева, это является вмешательством в избирательный процесс и оценочными суждениями со стороны должностного лица.

Ю. Збитнев требует, чтобы суд признал слова Я. Давыдовича неправомерными и обязал его публично извиниться, а также в дальнейшем воздержаться от подобных высказываний.

Присутствовавший на пресс-конференции представитель Народного блока Литвина Олег Зарубинский и народный депутат Юрий Кармазин поддержали исковое заявление Ю. Збитнева.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20375
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду