Компанія «АВК» завершила проведення освітніх семінарів для регіональних журналістів

5 Квітня 2006
4509
5 Квітня 2006
15:10

Компанія «АВК» завершила проведення освітніх семінарів для регіональних журналістів

4509
Компанія «АВК» завершила проведення освітніх семінарів для регіональних журналістів
Завершився цикл освітніх семінарів-тренінгів для регіональних журналістів, які спеціалізуються на споживчій тематиці й ринках продуктів харчування. Організатором семінарів стало Дніпропетровське об'єднання по захисту  прав людини  «Адвокат», чий проект одержав фінансову підтримку як один із проектів-переможців відкритого конкурсу грантів компанії «АВК».

Усього в семінарах взяли участь понад 40 журналістів із 26 різних ЗМІ Дніпропетровська і Дніпропетровської області.

Тематика освітніх заходів торкалася різноманітних аспектів споживчих ринків: особливостей висвітлення  в ЗМІ споживчих властивостей, зокрема, продуктів харчування; основ юридичного захисту споживачами своїх прав; обов'язків і технологічних стандартів роботи виробників; розвитку ринку генно-модифікованих продуктів. Семінари супроводжувалися також практичними заняттями на прикладах реальних конфліктних ситуацій у сфері споживчого права.

Перед журналістами виступали доповідачі-професіонали, представники державних контролюючих органів, громадських організацій, бізнес-структур.

Як відзначив директор управління комунікацій компанії «АВК» Геннадій Гармаш, компетентність і об'єктивність ЗМІ є обов'язковою умовою встановлення взаємовигідних стосунків між споживачами, виробниками, державними контролюючими органами. Тільки з урахуванням інтересів усіх сторін можливий довгостроковий та стабільний розвиток української економіки.

«Незалежні й компетентні ЗМІ - не супротивник для відповідальних компаній, а надійний партнер у розвитку економіки. Авторитетні й грамотні журналісти можуть застерегти від помилок і споживачів у виборі товарів, і виробників у дотриманні стандартів якості, виборі методів конкуренції, й державних контролерів у виборі способів регулювання ринків», - вважає Геннадій Гармаш.


"Детектор медіа" за інформацією ЗАТ "АВК"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4509
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду