БЮТ та СПУ підписали угоду про коаліцію в Київській обласній раді

3 Квітня 2006
4611
3 Квітня 2006
17:43

БЮТ та СПУ підписали угоду про коаліцію в Київській обласній раді

4611
БЮТ та СПУ підписали угоду про коаліцію в Київській обласній раді

Блок Юлії Тимошенко та Соцпартія підписали угоду про створення коаліції в Київській обласній раді.

Обласні осередки БЮТ та СПУ домовилися спільно вирішувати соціальні та економічні проблеми Київщини, передає 5 канал.

До коаліційної угоди можуть приєднатися всі демократичні сили, окрім Партії регіонів, кажуть представники обох партій.

"Ключове питання якнайшвидше перейти до формування коаліції демократичних сил на всіх рівнях, починаючи від районів, міст та області з метою створення умов для вирішення нагальних соціально-економічних проблем області", - зазначив представник київського комітету СПУ Василь Сільченко.

Меморандум про співпрацю як перший крок до створення майбутньої коаліцій підписали обласні організації "Нашої України", СПУ та БЮТ на Рівненщині, передає прес-служба Нашої України.

За словами голови рівненської облорганізації Нашої України Віктора Матчука, "цей меморандум є відкритим, і до нього можуть приєднатися й інші політичні сили, які поділяють основні програмні засади".

"Імовірно, в кінці тижня, у разі схвалення Центральною політрадою "Нашої України", буде укладено й відповідну угоду про створення коаліції", – додав Матчук.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду