13 квітня має продовжитись слухання справи Коломойський проти Роднянського

3 Квітня 2006
20369
3 Квітня 2006
13:00

13 квітня має продовжитись слухання справи Коломойський проти Роднянського

20369
13 квітня має продовжитись слухання справи Коломойський проти Роднянського

Розгляд справи за позовом Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського щодо визнання права власності на частку у статутному фонді ТОВ «Студія 1+1» у розмірі 70%,  знову перенесено вже на 13 квітня через хворобу представника відповідача Олега Конопольського. Засідання 3 квітня так і не відбулося, оскільки до  судової зали не з'явилися троє представників третьої особи та представник відповідача.

Нагадаємо, 14 жовтня Коломойський подав позов, де вимагає визнати за ним право власності на долю Роднянського в телекомпанії „Студія „1+1.

У судовому засіданні, окрім позивача і відповідача, третьою стороною виступає іноземна компанія «Інтер-медіа». Як раніше повідомляла ТК за інформацією ТОВ „1+1”, її власниками є: компанія Сentral Мedia Еnterprises (60% статутного фонду), а також Олекснадр Роднянський і Борис Фуксман (по 20% кожний). Але голова ради директорів каналу Олександр Роднянський має право розпоряджатися 70% „1+1”, інші 30% знаходяться у власності дочірньої кoмпанії СМЕ - „Інтер-медіа”.

«Детектор медіа»


Представники Коломойського продовжують доводити існування усної угоди щодо купівлі-продажу 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20369
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду