Святослав Вакарчук - "Найкрасивіший чоловік України - 2005"

3 Квітня 2006
7088
3 Квітня 2006
11:24

Святослав Вакарчук - "Найкрасивіший чоловік України - 2005"

7088
Святослав Вакарчук - "Найкрасивіший чоловік України - 2005"
31 березня в ДК "Україна" відбулася  церемонія нагородження  "Найкрасивіших людей України 2005"  за версією читачів журналу Viva!

Голосування тривало протягом трьох місяців. З листопада 2005-го року по січень 2006-го читачі вирішували, хто саме серед 25 відомих жінок та 25 видатних чоловіків вартий титулу "Найкрасивіша" та "Найкрасивіший".

Імена переможців було названо лише на офіційній церемонії, що відбулася 31 березня в  ДК "Україна" й супроводжувалася святковим гала-концертом.  Інтрига вечора була збережена - найкрасивішого чоловіка оголосили останнім. Ним став лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Статуетку переможця Святослав отримав із рук ведучої церемонії Тіни Канделакі. У своїй короткій промові Святослав подякував людям, які зробили його "найкрасивішим" та закликав частіше читати книжки, замість того, щоб милуватися собою у дзеркалі. Саме читання робить людей красивими, наголосив Святослав. На завершення, Святослав сів за рояль й під власний акомпанемент виконав пісню "Дякую".


"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7088
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду