Леся Гонгадзе просить вибачення у Кучми

3 Квітня 2006
8571
3 Квітня 2006
10:59

Леся Гонгадзе просить вибачення у Кучми

8571
Леся Гонгадзе просить вибачення у Кучми

«Мій син пропав, коли Кучма був Президентом, Ющенко – прем'єр-міністром, а Тимошенко – віце-прем'єром. З тих пір уже двічі змінився парламент, у країні новий Президент. Юля вдруге хоче йти в прем'єри. А справа Гонгадзе в якому стані була, в такому й залишається. Я прошу вибачення у Леоніда Кучми, що я про нього погано говорила. Може, якби була можливість з ним зустрітися. Але я тоді думала, що президент всесильний і це він гальмує справу. А зараз я зрозуміла, що Кучма такий же, як і всі інші наші президенти. Він не був вільною людиною. Якщо вже другий президент нічого не може зробити, значить, щось в цій країні ненормально», - сказала Леся Гонгадзе у інтерв'ю журналу "Профіль-Україна".

Леся Гонгадзе вважає, що судити убивць треба тільки після ідентифікації тіла, в приналежності якого Георгію Гонгадзе вона сумнівається.

«На пізнання я узяла сандалі свого сина. Його стопа мала специфічну будову. Коли експерт поклав на рентген-апарат стопу, я чітко зрозуміла, що це не стопа мого сина, тому що пальці ноги і підйом не мали тих особливостей, які були у Георгія. Я вийняла сандалю Георгія і на очах у всіх приклала до стопи. Виявилось, що сандаля на три розміри довша за ногу небіжчика. Всім це було видно, але експерт маніпулював», - сказала Гонгадзе.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8571
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду