Радіо «Континет» отримало дозвіл на право мовлення в Києві

31 Березня 2006
17886
31 Березня 2006
14:01

Радіо «Континет» отримало дозвіл на право мовлення в Києві

17886
Радіо «Континет» отримало дозвіл на право мовлення в Києві

На вчорашньому засіданні Національна рада з питань телебачення та радіомовлення підвела  підсумки конкурсу на право мовлення на 57 радіочастотах.

За його результатами радіо «Континент» отримало одну частоту у місті Києві (94,2 МГц). Засновниками «Контененту» є дві фізичні особи –  Андрій Соломаха, Олександр Горянський, однак, за словами члена Нацради Тетяни Лебедевої, на засіданні 30 березня був присутній і Олександр Воробйов, юрист, що представляє інтереси Сергія Шолоха, який зараз має статус політичного біженця в США.

Також у конкурсі перемогли: ОДТРК - 6  частот, місцеві недержавні телекомпанії – 7 частот,  УР-1, УР-2 – 4 частоти. З мережевих радіостанцій частоти тимали -  «Наше радіо» – 1 частота, «Kiss FM» – 2, «Волинь» - 6 частот, НБМ – 3 частоти, «Кохання» - 7, «Ера» - 8, «Європа +-Україна» - 2, «Авторадіо» - 1, «Клас» - 1.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17886
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду