Тимошенко в случае избрания премьером обещает быть благосклонной к бизнесу

30 Березня 2006
5992
30 Березня 2006
11:09

Тимошенко в случае избрания премьером обещает быть благосклонной к бизнесу

5992
Тимошенко в случае избрания премьером обещает быть благосклонной к бизнесу

Юлия Тимошенко, блок которой получил свыше 20% голосов на выборах в Верховную Раду, обещает, что в случае, если она получит должность премьер-министра, осуществлять более благосклонную политику в отношении бизнеса. Об этом она заявила в интервью газете Файненшл Таймс.

Тимошенко в частности отметила, что хочет радикального снижения корпоративных налогов и не будет заново начинать большую реприватизацию.

Как отмечается, у Тимошенко уже есть поддержка Социалистической партии, но она сможет возглавить правительство только в том случае, если на этих условиях к коалиции присоединится также президентская партия Наша Украина.

Однако президент Виктор Ющенко намекнул, что рассматривает возможность определенного сотрудничества с другим победителем на выборах - Партией Регионов и вероятно стремится видеть во главе правительства компромиссную фигуру.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5992
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду