Президент висловлює занепокоєння процесом підрахунку голосів

28 Березня 2006
14880
28 Березня 2006
16:44

Президент висловлює занепокоєння процесом підрахунку голосів

14880
Президент висловлює занепокоєння процесом підрахунку голосів

Як повідомляє прес-служба Президента України, Глава держави направив відповідну телеграму голові ЦВК Ярославу Давидовичу, генеральному прокуророві Олександру Медведьку, голові СБУ Ігорю Дріжчаному, міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку, голові Ради Міністрів АРК, головам Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, головам Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Херсонської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Чернівецької, Одеської та Харківської ОДА. У цих областях є помітне відставання з підрахунком голосів порівняно з загальноукраїнськими показниками. «Це може розцінюватися як свідомі дії на користь окремих політичних сил», – йдеться в телеграмі Глави держави.

В. Ющенко переконаний, що підрахунок голосів – надзвичайно важливий етап виборів, який повинен відбуватися з чітким дотриманням законодавства. «Вимагаю невідкладного реагування та вжиття в межах своїх повноважень вичерпних заходів щодо забезпечення вчасного, у суворій відповідності до Закону, встановлення результатів виборів», – наголошує Глава держави.

На думку Президента, таким чином влада повинна ще раз засвідчити свою незмінну позицію – вибори відбулися чесно і демократично.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14880
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду