ЦИК собирает сегодня обработать 98% протоколов

28 Березня 2006
16009
28 Березня 2006
16:23

ЦИК собирает сегодня обработать 98% протоколов

16009
ЦИК собирает сегодня обработать 98% протоколов

Центральная избирательная комиссия Украины рассчитывает, что к вечеру будут обработаны 95-98% протоколов участковых избирательных комиссий. Об этом сегодня журналистам сообщила заместитель Главы ЦИК Марина Ставнийчук.

Ставнийчук предположила, что сегодня не удастся обработать 100% протоколов, но заверила, что «будем пытаться». Также, по ее словам, обработка 95-98% возможна уже к 19 часам вечера, передает «ЛИГА».

Кроме того, вечером начнется прием и самих протоколов. По словам Ставнийчук, их уже должны привезти из Винницкой и Львовской областей. «Прием протоколов будет проходить в режиме заседания ЦИК», - указала она.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16009
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду