Американский телеканал превратит "Секс в большом городе" в реалити-шоу

27 Березня 2006
19257
27 Березня 2006
21:11

Американский телеканал превратит "Секс в большом городе" в реалити-шоу

19257
Американский телеканал превратит "Секс в большом городе" в реалити-шоу

 
Американские кабельный телеканал приступает к съемкам реалити-шоу, в основу которого будет положен сериал "Секс в большом городе", сообщает Lenta.ru ссылаясь на New York Times.

О том, что телеканал HBO собирается снять реалити-шоу, в основу которого будет положен сюжет известного сериала, на прошлой неделе сообщил американский еженедельник о шоу-бизнесе The Hollywood Reporter. В пятницу представители HBO официально подтвердили эту информацию.

Впрочем, как объяснили на телеканале, пока речь идет только о пилотном выпуске программы. Лишь в том случае, если он понравится зрителям, будет запущено полноценное реалити-шоу.

Ожидается, что исполнительным продюсером реалити-шоу станет один из сценаристов сериала Эми Харрис (Amy Harris).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19257
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду