Ющенко створюватиме коаліцію тільки за результатами ЦВК

27 Березня 2006
9579
27 Березня 2006
08:12

Ющенко створюватиме коаліцію тільки за результатами ЦВК

9579
Ющенко створюватиме коаліцію тільки за результатами ЦВК

Президент Віктор Ющенко вестиме перемови про створення парламентської коаліції тоді, коли будуть оприлюднені офіційні результати виборів у Верховну Раду. Про це в ефірі телеканалу «1+1» повідомила помічник Президента Вера Ульянченко, повідомляє Proua.

Вона також зазначила, що результати екзил-полів для «Нашої України» були несподіваними, проте це попередні дані і треба дочекатися офіційних результатів. «Ми не чекали, що «Наша Україна» буде на третьому місці, але все-таки помаранчева команда може створити більшість і це тішить», - сказала вона.

Віра Ульянченко підтвердила, що об 11.00 учасники створення помаранчевої коаліції можуть зустрітися в Українському домі, проте додала, що у Президента на цей день запланована тільки зустріч з чинним прем’єр-міністром.

Також вона зазначила, що перемови про створення коаліції вестимуться зі всіма політичним силами. Відповідаючи на запитання про кандидатуру майбутнього прем’єра, вона зазначила, що «перемови вестимуться навколо принципів і програм, які політичні сили мають намір реалізувати, і в цьому процесі може виникнути «якась інша ситуація». «Принципи будуть предметом для перемов, а потім посада прем’єра і особисті взаємини», - сказала Ульянченко.

«Мені здається, що перш ніж говорити про прем’єр-міністра, не треба поспішати. Ці перемови будуть надзвичайно складними, але в помаранчевій команді буде порядок. Але спочатку принципи, а потім посади», - сказала вона.

Віра Ульянченко зазначила, що головне – сформувати стабільну коаліцію не на три місяці, а на п’ять років, і «посади нікуди не подінуться».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9579
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду