Фігуранта справи про транзитний сервер відпустили

24 Березня 2006
1593
24 Березня 2006
17:45

Фігуранта справи про транзитний сервер відпустили

1593
Фігуранта справи про транзитний сервер відпустили

Суд не знайшов підстав для взяття під варту екс-начальника управління інформаційного забезпечення Центвиборчкому Олександра Скопи і звільнив його на підписку про невиїзд.

Таке рішення виніс Шевченківський районний суд Києва в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Представники Генпрокуратури і Головного слідчого управління СБУ наполягали на тому, щоб щодо Скопи було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Під час судового засідання затриманому стало погано, йому викликали швидку допомогу і по закінченню його було госпіталізовано.

На даний момент Скопа працює проректором Одеського гуманітарного університету.

СБУ звинувачує його у зловживанні службовим становищем і підозрою у втручанні в роботу комп'ютерної мережі ЦВК під час президентських виборів.

Як відомо, раніше голова СБУ Ігор Дріжчаний повідомив, що Служба безпеки затримала першого з фігурантів справи про так званий транзитний сервер, що використовувався в ході президентських виборів 2004 року, однак не назвав його імені.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1593
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду